Előfizetés

Nyomtatott folyóiratunk a Gondolat Kiadó terjesztésében immár országszerte elérhető!

Regisztráljon hírlevelünkre és mi közösségünk minden új tagját megajándékozzuk a Máltai Tanulmányok egy nyomtatott számával!

2024-től a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tudományos folyóirata, a segítő szakma lapja, a Máltai Tanulmányok a Gondolat Kiadóval együttműködésben jelenteti meg nyomtatott folyóiratát.

A tudományos ismeretterjesztés legfontosabb magyarországi kiadójaként fél évszázados tapasztalattal rendelkező Gondolat Kiadónál a társadalomtudományokkal, valamint kultúra- és médiatudományokkal foglalkozó folyóiratok sora mellett most már a Máltai Tanulmányok mint a szociális szféra, a karitatív gyakorlat által felvetett kérdésekre interdiszciplináris válaszokat kereső, az akadémiai szféra által is elismert médium is elérhető.

Szerkesztőségünk és a hazai tudományos életet támogató kiadó együttműködése nyomán negyedéves folyóiratunk immár országos terjesztésű, megrendelhető vagy éves szinten előfizethető a Gondolat Kiadó által kezelt felületeken, valamint a kiadóval kapcsolatban álló könyvesboltokban.

E-mail- és postai címe megadását követően elküldjük Önnek a Máltai Tanulmányok 2024. évi 1., lakhatással és a lakhatási kihívásokkal foglalkozó számát.

Olvassa Ön is a segítő szakmák lapját, váljon közösségünk tagjává!